top of page

Raufoss sikrer cupavansement mot Skeid

Førsteomgangen startet uten at noen av lagene hadde klart å markere seg foran målene, bortsett fra en heading fra Skeid tidlig i omgangen. Andreas Østerud var nær ved å score på et innlegg fra høyre, men avslutningen manglet kraft. Ryan Lee Nelson prøvde seg også med et skudd som endte i nettveggen etter et angrep på siden.

Men det var Nelson som senere i omgangen satte ballen i krysset fra omtrent 15 meter, og Skeids målvakt hadde ingen sjanse til å redde. Raufoss var også nære ved å doble ledelsen, men Skeids målvakt hindret dem fra å øke forspranget.

Like før pause hadde også Jan Ingen Lynum en sjanse til å score, men Skeids målvakt var både god og heldig og forhindret Raufoss fra å score sitt andre mål.

Andreas Østerud doblet imidlertid Raufoss' ledelse tidlig i andre omgang etter å ha vært på rett sted til rett tid på en corner. Til tross for noen farlige situasjoner fra Skeid, hadde Raufoss god kontroll defensivt.

Per-Magnus Steiring reduserte for Skeid fra straffemerket fem minutter før full tid, noe som skapte ny spenning i kampen. Men Raufoss holdt stand mot Skeids press og sikret seg cupavansementet foran en støttende kontingent av Raufoss-supportere på tribunen gjennom hele kampen.

Trekningen til 3. runde vil bli gjort etter at alle kampene er ferdigspilt, med kamper planlagt til 1. mai.2. runde i NM

Kampfakta: Skeid – Raufoss 1-2 (0-1)

Mål: Ryan Lee Nelson (25), 0-2 Andreas Østerud (46), 1-2 Per-Magnus Steiring (86, str)

Gult kort: Ryan Lee Nelson

Raufoss-laget: Ole Kristian Lauvli – Nicolai Fremstad, Marius Alm, Jamal Deen Haruna, – Jan Inge Lynum (Oliver Rotihaug 69. min), Jakob Nyland Ørsahl (James Ampofo 69.)min), Eduards Emsis, Sander Nordbø (Adrian Hansen fra 89. min), Victor Fors, Ryan Lee Nelson (Erlend Hustad 85. min) – Andreas Østerud.