Wrap med laks og mango er en rask middag du kan lage på 15 minutter. Genialt i en travel hverdag og en hit hos de fleste barn og voksne.
Oppskriften er til 2 voksne
Ingredienser
Laks 266.7 g Store mango 1.3 stk Agurk 0.3 stk. Kesam 1.3 dl Spinat 66.7 g Fullkorn tortillalefse 4 stk Fersk koriander 0.7 potte Sweet chili saus (valgfritt) 1.3 ss. Lime 0.3 stk Chili (etter ønske) 0.3 stk Salt 0.2 ts
Slik gjør du:
Trinn 1 Skjær laks i store terninger og stek på medium varme i stekepannen. Krydre med litt salt.
Trinn 2 Skjær mango i store terninger og bland sammen med finhakket chili. Skjær agurk i biter.
Trinn 3 Fordel laks, mangoblanding, kesam, agurk og spinat på tortillalefsene. Dryss over fersk koriander, sweet chili saus og skvis over noen dråper lime.
