top of page
  • pulsenavtoten

Vallerzina hyller Vazelina Bilopphøggers med lokal vri på Kaffka fredag


Foto: Glenn A.


På fredag inntar Vallerzina scenen på Kaffka for å gi sin unike hyllest til Vazelina Bilopphøggers med en lokal vri. Dette talentfulle bandet tar kjente Vazelina-hits og gir dem en ny drakt med sjarmerende Valdres-dialekt og en god porsjon humor.


Denne kvelden vil være en fest for ørene med en blanding av velkjente melodier og den sjarmerende Valdres-dialekten, fremført av noen av de mest talentfulle musikerne i distriktet.


Vallerzina består av trommeslager Frode Hermanrud, gitarist Kåre Frydenlund, tangentkunstner Vidar Sundbakken, og vokalist Marit Warberg Westheim, hvis unike stemme tilfører dybde og sjarm til deres fremføringer.


For de interesserte ligger det allerede opptak av Vallerzinas musikkstil tilgjengelig på YouTube, hvor bandet deler videoer fra både øvinger og tidligere opptredener, slik at publikum kan få en forsmak på hva som venter dem.


Med sin unike blanding av humor, kreativitet kan man være sikker på at Vallerzina vil sørge for en underholdende og minneverdig kveld på Kaffka.

9 views0 comments

Comentarios


bottom of page