top of page

Urolig natt i Gjøvik og RaufossNatt til søndag var preget av flere hendelser som krevde politiets inngripen i Gjøvik og Raufoss, inkludert vold, ordensforstyrrelser og en trafikkulykke.


Voldshendelse i Gjøvik sentrum

Rundt klokka 04:00 meldte politiet om en hendelse i Gjøvik sentrum hvor en mann i 30-årene skapte problemer. Mannen, som tidligere på kvelden hadde blitt bortvist fra sentrum, ble involvert i det politiet beskriver som en mindre voldshendelse. Han ble brakt inn til arresten og anmeldt for å ikke etterkomme pålegg samt ordensforstyrrelse.


Krangel på 2830-festivalen

Tidligere på kvelden oppsto en annen hendelse på 2830-festivalen på Raufoss. En mann i 20-årene ble bortvist etter å ha oppført seg kranglete og utagerende mot vektere på stedet. Politiet meldte om denne hendelsen like etter halv ett natt til søndag.


Trafikkulykke ved Jaren

I tillegg til uro i byene, meldte politiet om en mindre trafikkulykke ved Jaren like etter halv fire. En bil kjørte ut langs Røysumlinna, men ingen ble skadet i hendelsen. Politiet kom i kontakt med føreren, som blåste til over lovlig promillegrense. Førerkortet ble beslaglagt, opplyser politiet i Innlandet.

5 views

Comments


bottom of page