top of page

Ungdommer involvert i voldsepisodeFredagsidyllen på friluftsområdet Fastland ble brutalt forstyrret da to gutter i starten av tenårene havnet i en alvorlig konfrontasjon som involverte vold.


Ifølge vitner oppsto hendelsen rundt klokka 17:00 fredag 28. juni, da en av guttene angivelig slo og deretter sparket den andre gutten. Offeret skal ha blødd mye etter angrepet, og ble etter vitners rapporter fraktet til Gjøvik sykehus med privatbil.


Operasjonsleder Øyvind Bakken fra Innlandet politidistrikt bekrefter at politiet mottok melding om slåssing klokka 17:26 fredag kveld. Ved ankomst var ingen av de involverte til stede, men politiet har senere fått klarhet i hendelsesforløpet.


"Det ble opprettet politisak etter hendelsen, som vi følger opp ved Gjøvik politistasjon," uttaler Bakken. Han informerer videre om at både fornærmede og en mistenkt er identifisert, begge mindreårige gutter. Politiet hadde fredag kveld ikke fått anledning til å snakke med verken offeret eller den mistenkte gjerningspersonen.


Offeret ble først brakt til legevakt og deretter videre til Gjøvik sykehus for behandling. Politiet etterforsker saken videre for å kartlegge hendelsesforløpet og eventuelle motiv.


2 views

コメント


bottom of page