top of page
  • pulsenavtoten

Tredje strake serietap for SK Gjøvik-Lyn mot StrindheimNestleder i SK Gjøvik-Lyn, Frank Roger Myrenget, måtte se at hans gamle klubb, Strindheim, ledet av tidligere medspiller Per Morten Rinnan, påførte gjøviklaget sitt tredje strake serietap for sesongen.


Både Frank Roger Myrenget og Per Morten Rinnan har røtter i Trøndelag og begge har spilt for Strindheim tidligere. Myrenget gikk deretter til Oslo og senere til Gjøvik, mens Rinnan fortsatte sin karriere i Sverige. Lørdag møttes Myrengets nye klubb og gamleklubben til dyst, og det endte med nok et tap for SK Gjøvik-Lyn.


"Vi skaper ikke nok sjanser, og det var ingen stor spillemessig kamp. Vi har et ungt lag og må bare jobbe hardt videre. Selv om vi gjerne skulle hatt en bedre start på sesongen," konstaterte Myrenget.


Strindheims trener var heller ikke nådig i sin dom over kampen.

"Det var vel rett og slett en stygg kamp. Ikke fordi spillet var stygt, men fordi prestasjonene ikke var av høy kvalitet. En dårlig kamp som ikke var så morsom å se på. Vi er likevel fornøyd med å reise hjem med tre poeng," sa Rinnan.


Tonen mellom de to tidligere lagkameratene var likevel preget av god humor både før og etter kampen. Begge spilte for Strindheim da klubben sist var i toppdivisjonen. Myrengets erfaring i eliteserien er begrenset til to kamper, men han tar nå en aktiv rolle som nestleder med sportslig ansvar for yngres avdeling i SK Gjøvik-Lyn.


Mens Myrenget og Rinnan mimret om tiden i Strindheim, var stemningen langt mer dempet i SK Gjøvik-Lyns garderobe etter nok et tap. Laget har nå opplevd tre strake tap i serien, inkludert to hjemmetap mot lag de forventes å kunne konkurrere med, samt et bortetap mot Kjelsås. I tillegg ble de slått 0–5 av Hønefoss i cupen.


"Vi skaper altfor lite sjanser. Vi må virkelig gå i oss selv og jobbe med det som skjer framover," sa Per Kristian Jansen, som har levert gode prestasjoner til tross for lagets resultater.


SK Gjøvik-Lyn kan se en defensiv opptur fra tidligere kamper, men offensivt har laget mye å jobbe med for å kunne produsere nok sjanser til å vinne kamper.


Før kampen ble også tidligere SK Gjøvik-Lyn-spiller Stig Løkken hedret med ett minutts stillhet. Løkken gikk bort 7. april etter å ha kjempet mot en uhelbredelig kreftsykdom. Han blir husket som en viktig del av laget og en gledesspreder i gruppa.

1 view0 comments

Comments


bottom of page