top of page
  • pulsenavtoten

Travel natt for politiet 17. mai: Feststemning og solfylt vær fylte utestedene Etter en dag med folkeliv og strålende vær fortsatte festen utover natten, og politiet merket økt aktivitet i byene rundt Mjøsa.


Operasjonsleder Atle B. von Obstfelder rapporterer at natten har vært travel, men generelt håndterbar. Den ideelle kombinasjonen av helligdager og godt vær fristet mange til å avslutte 17. mai-feiringen med en tur ut på byen.


På Gjøvik og i andre byer rundt Mjøsa var gatene og utestedene fylt med mennesker, noe som naturlig førte til at politiet mottok en rekke meldinger om uro og uønsket oppførsel gjennom natten.


En beruset mann måtte eskorteres bort fra området rundt Gjøvik gård da han ikke klarte å ta vare på seg selv. I Storgata i Gjøvik ble en mann i 50-årene bortvist fra sentrum etter en konfrontasjon med en annen person like før klokken 02. Politiet opplyser om kun overfladiske skader som følge av hendelsen.


Politiet måtte også rykke ut til andre steder rundt Mjøsa natt til pinseaften. På Hamar ble en beruset person utagerende og forsøkte å starte slåsskamp med flere. Personen, en mann i 20-årene fra Hamar, ble innbrakt til arrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

0 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page