top of page
  • pulsenavtoten

To nye fastleger og en sekretær klare for jobb i Vestre TotenQuang Uy Bach og Mantas Busevicius starter som nye fastleger i kommunen. Denne tilveksten av helsepersonell kommer som en velkommen nyhet etter at begge sa opp sine fastlegejobber i Øyer kommune, angivelig på grunn av nedbemanninger på legekontoret der.


Bach og Busevicius blir en del av teamet ved Sagatunet, der de vil begynne å jobbe fra mai. Bach, som også tar med seg sin kone som sekretær, ser frem til å starte i den nye rollen.

Opprinnelig gikk Vestre Toten inn i forhandlinger med tre av legene som sa opp i protest i Øyer kommune, men bare to av dem gikk videre i prosessen.


Det var fastlege Gabriel Svedenborg som først informerte om ledige stillinger i kommunen. Deretter tok Bach kontakt med Inger Østvold Walheim, og han roser tydeligheten og ærligheten i forhandlingene med kommunen, sammenlignet med hans tidligere erfaringer.

Nå ser Bach fremover mot den nye jobben i Vestre Toten og ønsker å være med på å bygge opp noe stabilt på legekontoret i Raufoss.


Han understreker betydningen av å bli kjent med pasientlistene og få på plass nødvendige detaljer og betingelser med kommunen før oppstart.

16 views0 comments

Comments


bottom of page