Svinewok med asiatiske grønnsaker
- Apr 25, 2022
- 1 min read

Svinewok med asiatiske grønnsaker har du fiks ferdig på 15 minutter! Nakkekoteletter er saftig kjøtt som er ypperlig å bruke i gryter og wok.
Slik gjør du
Trinn 1 Skjær kotelettene i 1 cm. strimler. Brun i en panne med litt olje til kjøttet nesten er gjennomstekt. Salte og pepre.
Trinn 2 Kok risen mens kjøttet steker.
Trinn 3 Hell woksausen over kjøttet og bland inn ingefær og woksalaten. La surre noen minutter.
Trinn 4 Grovhakk peanøtter. Strø peanøtter, koriander og chili over retten før servering dersom du ønsker.
antall personer
2 voksne 2 barn
Ingredienser 4 stk Svinekoteletter
1 pose Woksaus
1 pose Asiatisk wok
200 g Hurtigris i løsvekt
1 ss Finrevet ingefær
1 klype Salt og pepper
1 ss Olje til steking
Forslag til pynt
1 klype Koriander
1 klype Chili
50 g Salte peanøtter
Denne oppskriften er hentet på rema.no