top of page

Svinewok med asiatiske grønnsaker

  • Apr 25, 2022
  • 1 min read


Svinewok med asiatiske grønnsaker har du fiks ferdig på 15 minutter! Nakkekoteletter er saftig kjøtt som er ypperlig å bruke i gryter og wok.


Slik gjør du

Trinn 1 Skjær kotelettene i 1 cm. strimler. Brun i en panne med litt olje til kjøttet nesten er gjennomstekt. Salte og pepre.


Trinn 2 Kok risen mens kjøttet steker.


Trinn 3 Hell woksausen over kjøttet og bland inn ingefær og woksalaten. La surre noen minutter.


Trinn 4 Grovhakk peanøtter. Strø peanøtter, koriander og chili over retten før servering dersom du ønsker.

antall personer 2 voksne 2 barn

Ingredienser 4 stk Svinekoteletter

1 pose Woksaus

1 pose Asiatisk wok

200 g Hurtigris i løsvekt

1 ss Finrevet ingefær

1 klype Salt og pepper

1 ss Olje til steking


Forslag til pynt

1 klype Koriander

1 klype Chili

50 g Salte peanøtter


Denne oppskriften er hentet på rema.no

 
 
bottom of page