top of page
  • pulsenavtoten

Suksess for teaterforestillingen "David og Jonatan" på distriktets turné


Foto: promofoto


Teaterforestillingen "David og Jonatan" er for øyeblikket på turné i distriktet, og den har blitt møtt med stor entusiasme fra publikum.


Med Knut Anders Sørum og Andreas Kvisgaard i hovedrollene, har forestillingen blitt hyllet for sitt sterke skuespill og den gripende fortellingen den formidler.


Forestillingen tar utgangspunkt i den kjente historien fra Bibelen om David og Jonathan, men gir den en moderne vri. Handlingen utforsker temaer som tro, homoterapi og kjærlighet, og undersøker dynamikken mellom to menn fra et konservativt kristent miljø.


Skuespillerne Knut Anders Sørum og Andreas Kvisgaard, begge erfarne fra teaterscenen, beskriver det som utfordrende, men svært givende å bringe denne historien til live. Dette er første gang de to spiller sammen i en så omfattende produksjon.


"David og Jonatan" har allerede blitt kjøpt inn av flere teaterfestivaler og institusjonsteatre, og det er forventninger om at forestillingen vil få et lengre liv på scenen.


Publikum oppfordres til å benytte seg av muligheten til å oppleve dette gripende teaterstykket. Turnéplanen inkluderer forestillinger på ulike steder i distriktet, med avslutning på Domkirkeodden den 21. mai.

3 views0 comments

Comments


bottom of page