top of page
  • pulsenavtoten

Suksess for Loppemarkedet på Lenehallen


Foto Glenn A.


Denne helgen ble Lenehallen forvandlet til et eldorado av lopper, og det har vært et yrende folkeliv med kø utenfor dørene både lørdag og søndag.


Vi tok en prat med dugnadsgjengen, som har arbeidet på spreng siden onsdag for å få alt på plass til dette populære arrangementet.


Guri Bakke, Kristian Gårder, Kim Gjøran Håtstasveen og Terje Sønsterud som var en del av dugnadsgjengen var fornøyd med helgens arrangement. Foto: Glenn A


Med et smil om munnen og en fornøyd tone bekrefter dugnadsgjengen at helgens loppemarked har overgått alle forventninger. Med en enorm interesse, er det tydelig at dette loppemarkedet har en spesiell plass i hjertene til innbyggerne i distriktet.


Inntektene fra arrangementet går til skolekorpsene, som er et samarbeidsprosjekt mellom KB1 skolekorps på Kapp på Nordlia og hoffet Kolbu på Lena og Kolbu. Dugnadsgjengen består av rundt 40 frivillige, som har jobbet hardt gjennom hele helgen for å sikre at alt går på skinner.


Per Håvard Kihle og Iver Bjørset båssum var frivillige denne helgen men hadde også gjort ett kupp på ett gammelt foto kamera. Foto: Glenn A


Den økende populariteten av loppemarkeder kan tilskrives både den økende interessen for gjenbruk og bærekraftig forbruk, samt det gode ryktet dette arrangementet har opparbeidet seg gjennom 25 år. Gjennom å støtte loppemarkedet, bidrar folk ikke bare til å gjøre kupp, men også til å støtte lokale aktiviteter for barn og unge i lokalsamfunnet.


foto: Glenn A.


En av de frivillige, Kristin Brynjulfstyrud, rapporterer om en enorm omsetning av brukte klær, som viser den økende interessen for bruktklær og bærekraftig mote i samfunnet. Hun bemerker at trenden med gjenbruk har fått en ny betydning, spesielt med påvirkning fra influencere som Jenny Skavlan.


Det har vært et festlig skue å se festklær til både store og små gå unna, inkludert barnebunader, brudekjoler og smoking. Ved å støtte dette arrangementet, bidrar deltakerne ikke bare til å gjøre flotte funn, men også til å støtte skolekorpset i deres arbeid med å tilby musikkglede og aktiviteter til barn og unge i lokalsamfunnet.

7 views0 comments

Comments


bottom of page