top of page

Stina Kjelstad: Fra "Song From the Sea" til Ny Soloutgivelse - En Musikalsk Reise gjennom Motgang og Motivasjon


Foto: presse.


Stina Kjelstad, mest kjent som en del av den folkekjære trioen "Song From the Sea" sammen med Kristin Fjellseth og Benedikte Narum, tar et steg videre i sin musikalske karriere med utgivelsen av sitt andre soloalbum. I et påske intervju deler hun sine tanker om albumet som hun slapp rett før påske og reisen bak det.


"Det er jo veldig spennende, og stas det har vel vært klart en stund, så det er deilig å endelig få delt med verden," uttaler Stina om utgivelsen av sitt nye album.


Det nye albumet er en samling av sanger inspirert av både hennes egne og andres livserfaringer. Innspillingen fant sted i Stavanger, der Stina er bosatt, og hun samarbeidet med syv andre lokale musikere for å skape en unik lyd som blander elementer fra country og folk.


"Jeg er veldig inspirert av artister som Joni Mitchell, Neil Young og Shawn Colvin," deler Stina om sitt musikalske påvirkningsgrunnlag.


Veien mot utgivelsen av det nye albumet var ikke uten utfordringer. En alvorlig sykdom rett før planlagt albumslipp kunne ha ødelagt karrieren hennes, men Stina kjempet seg gjennom motgangen og vendte tilbake til musikken.


"Det var en tøff tid, men jeg visste at jeg måtte kjempe for å komme tilbake til det jeg elsker," reflekterer hun om den vanskelige perioden.


Stina beskriver skriveprosessen som en grundig og personlig prosess hvor hun tar seg tid til å utvikle melodier og tekster. Hun samarbeider også med samboeren sin for å finjustere tekstene etter at melodien er på plass.


Med planer om å turnere til høsten, inkludert en mulig opptreden på Kafka på Gjøvik, ser Stina frem til å dele det nye albumet med publikum.


Stina Kjelsta's andre soloalbum lover ett reflekterende og følelsesmessig dyp musikalsk reise som vil treffe lytterne rett i hjertet. Fans kan forvente seg en samling av gripende sanger som utforsker temaer som kjærlighet, motgang.

8 views

Kommentarer


bottom of page