top of page
  • pulsenavtoten

Statens vegvesen stenger riksvei 4 nattestid neste ukeRiksvei 4 vil bli stengt for trafikk gjennom natten neste uke på grunn av sprengningsarbeider, melder Statens vegvesen på sine nettsider.


Stengingen gjelder for strekningen nord for Lygnasæter til Stormyra, hvor det skal utføres sprengning i høy skjæring. Arbeidet innebærer å sprenge en 10-12 meter høy fjellrygg, noe som ifølge byggeleder Stein Henry Øvstetun vil ha konsekvenser for trafikkavviklingen dersom det ikke utføres om natten.


– Å gjennomføre sprengningen på nattestid vil forkorte arbeidet og redusere belastningen for trafikantene, sier Øvstetun til Oppland Arbeiderblad.


Mens riksveien er stengt vil fylkesvei 180 til Hurdal være åpen for fri ferdsel. Øvstetun presiserer at nødetatene vil ha tilgang til en omkjøringsvei fra Lygna tilbake til hovedveien, men denne veien er reservert eksklusivt for nødetatene.


Statens vegvesen oppfordrer bilister til å planlegge alternative ruter i denne perioden for å unngå forsinkelser og trafikale utfordringer.

1 view0 comments

Comments


bottom of page