top of page

Sommeraktiviteter på Raufoss GårdElin Storsveen og Gunnhild Andersen fra Frivilligsentralen i Vestre Toten har mange jern i ilden før sommerferien. Vi satte oss ned med damene for å få mer informasjon om deres kommende prosjekter.


Konsert med 60-talls Tema

Først ut er en konsert av Folkeakademiet i Vestre Toten. Denne konserten er en del av en konsertrekke som holdes lørdager i sommer. De er gratis og vil foregå på Profoss Gård. Temaet for lørdagens konsert er 60-tallet, og både plenen og bygget vil være dekorert i temaet. Elin og Gunnhild har planen er og selge snacks og håper på et godt oppmøte.


Familiedag på Raufoss Gård

Mandag arrangerer Frivilligsentralen en familiedag på Raufoss Gård som en del av Vestre Toten sitt sommerprogram. Arrangementet er rettet mot barn i alderen 0 til 10 år, men alle er hjertelig velkomne. Det vil bli et lite vannland, og de oppfordrer folk til å ta med badetøy og håndkle. Selve arrangementet er gratis, men det vil være mulig å kjøpe kaffe, vafler og snacks.


Forberedelser og Pynting

Området ved Raufoss Gård har blitt pyntet med benker og annet utstyr, med midler fra Statskog. Frivilligsentralen har jobbet hardt for å gjøre området innbydende og ser at folk allerede har begynt å bruke det. Elin og Gunnhild ønsker å bevare denne grønne lungen i Raufoss sentrum og gjøre det til et hyggelig sted for alle hele året.


Detaljer om Arrangementene

Familiedagen begynner klokken 11.00 og varer til cirka 15.00. Folk kan komme og gå som de vil, og arrangørene lover sol og moro. De nevner også at det kan dukke opp en klovn utpå dagen, noe som øker spenningen for deltakerne.16 views

Comments


bottom of page