top of page
  • pulsenavtoten

Smaksopplevelser fra hele verden på Food Truck Festival i Raufoss


En favorit blat mange vi møtte torsdag. Foto: Glenn A.


Raufoss og Amfi Raufoss ble torsdag vertskap for en smaksrik opplevelse da Food Truck Festival inntok stedet.


Festivalen brakte med seg 15 foodtrucks fylt med delikatesser fra alle verdenshjørner, og vi fikk en prat med festivalsjefen for å få innsikt i arrangementet.


Festivalsjef Binyamin Avdulkadir Mahamoud Foto: Glenn A.


"Vi er 15 foodtrucks her i dag, i tillegg til en beer truck som tilbyr et utvalg av brus og drikke," fortalte festivalsjefen. Han avslørte også at festivalen er på vei inn mot sin avslutning i siste helgen i september, etter å ha startet i Lillestrøm og besøkt steder som Eidsvoll og Lillestrøm.


Gode tilbakemeldinger fra Amfi Raufoss og kommunen har bidratt til en positiv atmosfære for festivalen. "Vi har blitt ønsket velkommen gjen, og det er en glede å kunne tilby så mangfoldig mat her på festivalen. Alt fra gresk og meksikansk til italiensk, sudanesisk, japansk og palestinsk mat er representert," sa festivalsjefen.


To som hadde tatt turen Torsdag var Vilde og Thalia, valget hadde falt på nachos Foto: Glenn A


Selv om utfordringene med å være festivalsjef på turné er mange, er stemningen god blant teamet. "Det er veldig morsomt, selv om det er mange ting å ta tak i, for den ferske festival sjefen. Vi har blitt en god gjeng her nå, og vi håper på fint vær og stor oppslutning fra publikum. Kom og smak på alt det spennende vi har å tilby," oppfordret festivalsjefen entusiastisk.I tillegg til de varierte rettene fra foodtruckene, kunne besøkende også glede seg over greske delikatesser som oster og andre godsaker.


Amy og Emma hadde bestemt seg på forhand hva de skulle kjøpe på festivalen. De hadde vært på Gjøvik og på festevalen i fjor. De så heller ikke bort fra att det blei en tur eller to til før festivalen rullet videre. Foto. Glenn A.

36 views0 comments

Σχόλια


bottom of page