top of page
  • pulsenavtoten

Skreia møter Raufoss i 1. runde av cupen


Foto: Raufoss Fotball/ Marius Mykleset.


Det er klart for en ny folkefest på Skreiplassen når Skreia tar imot storebror Raufoss i 1. runde av cupen. Kampen, som er planlagt å spilles 10. april, vekker stor interesse og forventninger blant fotballentusiaster.


Norges fotballforbund kunne potensielt ha arrangert en annen spennende kamp mellom FK Toten og SK Gjøvik-Lyn, men dette ble ikke valgt av de ansvarlige på Ullevaal.


Mens FK Toten møter Elverum på hjemmebane og SK Gjøvik-Lyn får en bortekamp mot Hønefoss, vil Raufoss være klare favoritter når de står overfor Skreia. Selv om Skreia spiller i samme avdeling som Raufoss' andrelag, har de noen kjente profiler i laget, inkludert Rocky Lekaj og Steffen Hjelmtvedt, som tidligere har representert Raufoss.


På den andre siden vil FK Toten møte Elverum på hjemmebane i en kamp som antas å bli tøff. Elverum, som endte på tredjeplass i 3. divisjonsavdelingen til Eidsvold Turn og Hønefoss i fjor, har styrket laget med spillere fra HamKam og har talentfulle spillere som Magnus Solum og Amund Møllerhagen.


FK Toten har vist styrke i cupen ved å vinne sine kvalifiseringsrunder, og selv om Elverum er favoritter på grunn av divisjonsforskjellen, kan FK Toten by på en spennende kamp på Østre Toten idrettspark.


Det er med stor spenning både spillere og supportere ser frem til disse kampene, og det forventes intense og underholdende oppgjør når lagene møtes til duell.


Disse møter resten av eliteserielagene:


Sortland – Tromsø

Brønnøysund – Bodø/Glimt

Sverresborg – Rosenborg

Brattvåg – Kristiansund

Eide/Omegn – Molde

Lyngbø – Brann

Torvastad – Haugesund

Varhaug – Viking

Fløy Flekkerøy – Sandefjord

Åskollen – Odd

Hallingdal – Strømsgodset

Ridabu – HamKam

Bjørkelangen – Lillestrøm

Årvoll – KFUM Oslo

Drøbak/Frogn – Fredrikstad

Sarpsborg FK – Sarpsborg 08

3 views0 comments

Kommentare


bottom of page