top of page
  • pulsenavtoten

SK Gjøvik-Lyn tapte mot Elverum i siste treningskamp før seriestartI det som skulle være en siste test før seriestart mot Junkeren hjemme den 7. april, møtte SK Gjøvik-Lyn 3. divisjonslaget Elverum i en treningskamp. Dessverre endte kampen med et 0-1-tap for Gjøvik-Lyn, som hadde hatt flere gode resultater i oppkjøringen før denne kampen.


Assistenttreneren i SK Gjøvik-Lyn, Mohammed Abdullahi, kommenterte kampen etterpå og erkjente at laget startet litt tregt de første 15 minuttene. Han påpekte at det var mangel på intensitet og trykk i samspillet og duellene. Likevel mente han at laget kom sterkt tilbake og klarte å samle seg etter hvert.


Abdullahi, også kjent som Abdi, mente at laget ble bedre utover i kampen og skapte flere gode målsjanser, spesielt i andre omgang. Han var imidlertid skuffet over lagets avslutninger og mente at dette var et område de måtte jobbe mer med.


Den unge assistenttreneren, som er inne i sin første sesong på A-lagsnivå, oppsummerte kampen som en god gjennomføring og mente at de fikk flere positive svar. Han trodde at laget kunne ha vunnet kampen på en god dag, men at de måtte bli mer effektive foran mål.


Abdi avslørte også at Per Kristian Jansen ble omskolert tilbake til spissplassen av taktiske årsaker. Jansen, som tidligere hadde spilt som midtstopper, ble flyttet tilbake til spissrollen for å gi laget flere alternativer i angrepet.


Nå skal laget bruke tiden på å styrke de sosiale båndene og bygge bedre relasjoner før seriestarten. Dette er en viktig periode for å skape en solid grunnmur for resten av sesongen.


Fakta:


Elverum-SK Gjøvik-Lyn 1-0 (1-0) 

Scoringer: 1-0 (9 min) 


SK Gjøvik-Lyn sitt (4-5-1): Rafael Veloso, Tinius Skattum-Dahl, Alexanxer Bjørnhaug, Jesper Sydbøge, Mikdad Cedra Kaddour (Mehdi Rasoli), Mats Volden, Oliver Banken Sandberg (Andreas Heggheim Berge), Asle Hastadklev, Martin Dencker Oppsahl Johan Melvin Helan (Per Kristian Jansen), Lasse Tveten

1 view0 comments

Comments


bottom of page