top of page
  • pulsenavtoten

Simen Nestaker fra Gjøvik brillierte med to scoringer da Hønefoss sende SK Gjøvik-Lyn ut av cupenDet ble en tung dag for SK Gjøvik-Lyn da de besøkte AKA Arena for å møte Hønefoss i den første runden av cupen. Hjemmelaget dominerte kampen og endte opp med å sette inn mål bak Gjøvik-Lyns målvakt Rafael Veloso.


En av de mest fremtredende stjernene på banen var Simen Egge Nestaker, opprinnelig fra Gjøvik. Han markerte seg med to mål, inkludert den avgjørende scoringen for å sette Hønefoss opp 3-0. Etter kampen uttrykte Nestaker sin tilfredshet med å endelig komme i gang med viktige kamper.


"Gjøvik-Lyn-gutten" som nå spiller for Hønefoss, uttrykte glede over lagets prestasjoner og understreket viktigheten av å få en god start på sesongen. Han delte også ros med lagkameratene for deres imponerende innsats.


For Gjøvik-Lyns del var nederlaget en bitter pille å svelge. Ole Thomas Skogli, som spilte én omgang i kampen, uttrykte skuffelse over resultatet og erkjente at laget ikke var påskrudd fra start. Til tross for dette så han det ikke som en fiasko, men heller som en læringserfaring for den relativt uerfarne gruppen.


Hønefoss tok ledelsen tidlig i kampen, og etter en overlegen førsteomgang fortsatte de å kontrollere spillet gjennom resten av kampen. Gjøvik-Lyn slet med å skape sjanser, og hjemmelaget avsluttet kampen med en overbevisende 5-0 seier.


Med denne seieren går Hønefoss videre i cupen, mens Gjøvik-Lyn må se seg slått ut allerede i første runde, en tidlig exit sammenlignet med fjorårets prestasjoner.

0 views0 comments

Comments


bottom of page