top of page

Schnitzel av svinekjøtt



Lag hjemmelaget schnitzel av svinekjøtt til middag! Serves med erter, selleri- og pastinakkpuré.


Slik gjør du

Trinn 1 Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Pisk egg i en bolle. Ha brødrasp på et fat.

Trinn 2 Skjær ytrefileten i skiver og dypp først i mel, så egg, og til slutt i brødrasp. Dekk godt.

Trinn 3 Varm en panne og tilsett halvparten av smøret. Stek svinefiletene i smør til de er gjennomstekte og gylne. Tilsett mer smør dersom det trengs. Legg svinefiletene på en rist for å holde dem sprø.

Trinn 4 Kok erter i noen minutter i saltet vann.

Trinn 5 Varm Ferdig Preppa selleri- og pastinakkpuré som anvist på pakken.

Trinn 6 Server schnitzler med erter, puré og en sitronskive på toppen.


antall personer 2 voksne 2 barn

Ingredienser 800 g Ytrefilet av svin

1 pose Frosne erter

1 stk Sitron

2 stk Egg

1 pose Selleri - og pastinakkpuré

4 dl Brødrasp

1 dl Hvetemel

100 g Smør 2 ts Flaksalt

0.5 ts Pepper





0 views
bottom of page