Lag hjemmelaget schnitzel av svinekjøtt til middag! Serves med erter, selleri- og pastinakkpuré.
Slik gjør du
Trinn 1 Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Pisk egg i en bolle. Ha brødrasp på et fat.
Trinn 2 Skjær ytrefileten i skiver og dypp først i mel, så egg, og til slutt i brødrasp. Dekk godt.
Trinn 3 Varm en panne og tilsett halvparten av smøret. Stek svinefiletene i smør til de er gjennomstekte og gylne. Tilsett mer smør dersom det trengs. Legg svinefiletene på en rist for å holde dem sprø.
Trinn 4 Kok erter i noen minutter i saltet vann.
Trinn 5 Varm Ferdig Preppa selleri- og pastinakkpuré som anvist på pakken.
Trinn 6 Server schnitzler med erter, puré og en sitronskive på toppen.
antall personer
2 voksne 2 barn
Ingredienser 800 g Ytrefilet av svin
1 pose Frosne erter
1 stk Sitron
2 stk Egg
1 pose Selleri - og pastinakkpuré
4 dl Brødrasp
1 dl Hvetemel
100 g Smør 2 ts Flaksalt
0.5 ts Pepper