top of page
  • pulsenavtoten

Sayed Kazemi imponerer med seier i sin proffdebut på Sentrum Scene


foto: Ahmad Torabi 


Raufoss-bokseren Sayed Kazemi markerte sitt inntog i proffbokseverdenen på en spektakulær måte da han lørdagkveld beseiret den erfarne Giorgi Kitiashivilli på Sentrum Scene i Oslo. Etter fire intense runder kunne Kazemi juble for sin første seier som proffbokser, og mottok hyllest fra tilreisende totninger som hadde møtt opp for å støtte ham.


"Er det noen fra Toten her eller?" utbrøt Kazemi til publikum i ren jubel, etter å ha sikret seieren.


Med et strålende smil på leppene takket Kazemi alle som hadde støttet ham gjennom reisen mot denne milepælen.


"Det var helt utrolig. Jeg koste meg i dag. Tusen takk til hver og en av dere som tok den lange turen og kom hit og heiet meg til seier," sa Kazemi i et intervju rett etter kampen.

Treneren, Erik Dahlén, som tydeligvis også var overveldet av seieren, tok også mikrofonen og rettet en takk til tilskuerne.


"Tusen takk alle totninger, Gjøvikinger og gud veit," sa Dahlén, som var tydelig rørt av støtten fra publikum.


Selv om seieren var en stor prestasjon for Kazemi, nølte han ikke med å rose sin motstander, som viste seg å være en tøff utfordring gjennom hele kampen.


"Etter slutten på andre runde ble jeg overrasket. Han var veldig seig. Han turte mye og har gått 14 proffkamper, så han er vant med dette her," bemerket Kazemi om Kitiashivilli.

Kazemis imponerende debut i proffbokseverdenen lover godt for fremtiden, og hans dedikasjon og talent ser ut til å være en sterk kombinasjon som kan føre ham langt i karrieren.

4 views0 comments

留言


bottom of page