top of page

Savnet mann funnet i god beholdMannen som ble meldt savnet natt til torsdag er nå funnet i god behold. Politiet meldte klokka 15.29 at han ble funnet cirka fem kilometer øst for Reinsvoll, i området rundt Sillongen. Mannen følges nå opp av helsevesenet.


Ved 02-tiden natt til torsdag startet en stor leteaksjon etter en mann i 50-årene på Reinsvoll i Vestre Toten. Både frivillige og nødetatene deltok, og søket fortsatte med stor styrke utover torsdagen.


Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder, og Sivilforsvaret var involvert, med til sammen 20 mannskaper og fire ATV-er. Søket ble også utvidet til områder rundt Øverby på Gjøvik. Torsdag midt på dagen ble redningshelikopteret SAR Queen sendt fra Rygge til Gjøvikregionen for å bistå.


Leteaksjonen ble koordinert fra sportshytta til Bøverbru idrettslag. Mannen hadde vært ute på en gåtur og hadde ikke kommet tilbake til avtalt tid. Natt til torsdag var også politihelikopteret med i letingen, men det ble senere dimittert.


Politiet hadde bedt publikum om tips og advarte om økt trafikk i området på morgenen da folk skulle på jobb. Operasjonsleder Frode Øvreås opplyste torsdag morgen at søket fortsatte med uforminsket styrke og at de jobbet på flere fronter, inkludert innhenting av digitale spor.


Mannen, som er rundt 180 centimeter høy, ble sist sett iført blå shorts, hvit t-skjorte og mørk genser, som han trolig bar over den ene armen.


Med funnet av mannen avsluttes leteaksjonen, og politiet takker alle involverte for innsatsen.

7 views

Comments


bottom of page