top of page
  • pulsenavtoten

Russbussens kontroversielle design skaper debatt: "Det er bare pupper"Sander Brenden, bussjefen til "Kåken", er ikke redd for å provosere med det kontroversielle designet på bussen deres. Han mener at folk bør tåle det og at de som ønsker å anmelde dem, kan gjøre det. Kommentaren kommer som en reaksjon på at "Kvinnegruppa Ottar" har anmeldt en annen russebuss, "Pøbben", for brudd på lover om pornografi og utstillingsforbud av bilder med eksplisitt seksualisert karakter.


Bussgjengen, som planlegger russetiden grundig, avviser at designet er kvinnefiendtlig og understreker at det er laget for deres egen glede. De mener at det ikke er så alvorlig som noen vil ha det til, og at det er "bare pupper".


Selv om det er klar motstand mot bussens design, nekter guttene å la seg stoppe. De har planlagt russetiden lenge og er fast bestemt på å nyte den til det fulle, til tross for eventuelle reaksjoner på designet.


Bussjefen forklarer at designet er profesjonelt utført, med strenge krav satt av firmaet som har laget det. Han mener også at folk vil forstå designet når det er deres tur til å feire russ, og at det er innenfor akseptable grenser.


På spørsmål om anmeldelsen fra "Kvinnegruppa Ottar" mener gutta at det er tullete å anmelde unge gutter for slikt. De påpeker også at det er andre, mer alvorlige problemer i verden, som fortjener mer oppmerksomhet enn designet på en russbuss.

3 views0 comments

Comments


bottom of page