top of page

Restaurering og Oppgraderinger ved Evjua Strandpark i Totenvika


foto: privat


Etter en vinter med intenst arbeid og dedikasjon ved Evjua Strandpark i Totenvika. De ansatte har jobbet iherdig for å få området klart til å ønske gjester velkommen til en ny sesong. Markedssjefen, Ole Anders Froknestad, uttrykker lettelse over å ha fått området tilbake i god stand etter fjorårets store flomskader.


"Fjorårets flom gjorde stor skade både på området og bygningsmassen vår, både for oss selv, våre campinggjester og båteiere," sier Froknestad.


Har vært mye jobb med rette opp skadene etter flomen

Arbeidet med å restaurere og forbedre området har pågått gjennom hele vinteren. Fra rekonstruksjon av lekeområder til grøntanlegg, har Evjua Strandpark gjennomgått omfattende reparasjoner og oppgraderinger.


Campinggjester har også bidratt med innsatsen, og Froknestad takker dem for deres engasjement.


-"Siden sesongåpningen 24. mai har vi hatt en positiv start med god trafikk både på campingområdet og i båthavna," sier Froknestad. Han bemerker også at været har vært på deres side, noe som har bidratt til den vellykkede sesongstarten.


Flere oppgraderinger til 2024 sesongen

Blant nyhetene denne sesongen er to nye panoramahytter med glassrekkverk på moloen, som gir gjestene en fantastisk utsikt over området. I tillegg har det blitt bygget to nye badeplasser komplett med egen platting.


En av de større oppgraderingene er den nye naturstien som går gjennom hele området. Den brede grusstien forventes å tiltrekke seg både familier og turgåere, og vil være et populært tilskudd til Evjua Strandparks fasiliteter.


Selv om det er tidlig i sesongen, har responsen på de nye fasilitetene vært positiv. Froknestad er optimistisk og ser frem til å motta flere tilbakemeldinger fra gjestene etter hvert som sesongen skrider frem.


Når det gjelder utfordringene som ligger foran dem, understreker Froknestad viktigheten av å kontinuerlig tilpasse seg endringene i markedet og imøtekomme gjestenes behov og ønsker.1 view

Comments


bottom of page