top of page
  • pulsenavtoten

Raufoss-trener Jørgen Wålemark beklager supporternes tidlige exit fra Nammo Stadion


foto: Marius Mykleset/Raufoss Fotball


Etter en hendelse som førte til at flere supportere forlot Nammo Stadion 20 minutter før kampslutt, beklager Raufoss-trener Jørgen Wålemark det som skjedde under kampen mot Moss.


Ifølge informasjon vi har innhentet fra flere kilder, skal en Raufoss-supporter ha kastet kommentarer mot trener Jørgen Wålemark over gjerdet underveis i kampen. Våre kilder indikerer at Wålemark ba personen om å sette seg ned og holde seg rolig.


Etter kort tid kunne TV-bildene vise at deler av publikum, nærmere bestemt 2830 supportere begynne å pakke sammen utstyret sitt og forlate stadion 20 minutter før kampslutt.


På Raufoss Fotball sine hjemmeside har Jørgen Wålemark gått ut med en beklagelse overfor supporterklubben.


«Først og fremst ønsker jeg å uttrykke min dypeste beklagelse for måten jeg opptrådte i en situasjon under kveldens kamp. I kampens hete lot jeg følelsene ta overhånd, og dette førte til at jeg kommuniserte på en måte som ikke var respektfull overfor supporterklubbens leder».


Jeg har også hatt en god samtale med lederen for supporterklubben etter kampen, og vi har lagt hendelsen bak oss.12 views0 comments

Comments


bottom of page