top of page
  • pulsenavtoten

Raufoss Skuffet på 16. mai-festen: Moss vant 2-0 på Nammo Stadion


Det blei ingen fest aften på Nammo stadion under årets 16. mai. kamp foto: Marius Mykleset/Raufoss Fotball


Raufoss inviterte til en 16. mai-fest på Nammo Stadion da de tok imot Moss til dyst, men festen ble ødelagt av gjestene som tok med seg en solid 2-0 seier hjem.


Hjemmelaget Raufoss måtte takle kampen uten midtstopperen Jamal Deen Haruna og Nicolai Fosso Fremstad. Dette åpnet en sjanse for Moss til å utnytte situasjonen og det gjorde de til fulle.


Fra starten av kampen tok Raufoss kontroll, og de var det ledende laget tidlig. Jacob Ørsahl fikk en stor sjanse etter bare fem og et halvt minutt, men klarte dessverre ikke å overliste Moss-keeperen. Likevel var det Moss som tok ledelsen etter knapt 11 minutter da Sebastian Pedersen sendte gjestene i front.


Raufoss skapte flere sjanser gjennom spillere som Hustad og Lynum, men klarte ikke å få ballen i mål. Mot slutten av første omgang hadde også Moss sjanser til å øke ledelsen, men en sterk innsats fra Raufoss-keeper Ole Kristian Lauvli holdt dem i sjakk.


I andre omgang doblet Moss-kaptein Kristian Fredirk Aasen Strande ledelsen til 2-0 etter bare 11 minutter. Deretter tok Moss gradvis mer kontroll over kampen mens Raufoss slet med å skape sjanser. Et siste forsøk på å tenne den offensive gnisten ble gjort da midtstopper Marius Alm ble byttet ut med spissen Andreas Østerud etter 80 minutter, men det var dessverre for sent.


Til tross for noen siste desperate forsøk på slutten av kampen, klarte ikke Raufoss å redusere, og kampen endte med et skuffende 0-2 tap for hjemmelaget. Feststemningen ble dermed ødelagt for Raufoss-fansen, som håpet på en feiring på 16. mai.

5 views0 comments

Comments


bottom of page