top of page
  • pulsenavtoten

"Raufoss Kjøpesenter gjør Klesbyttedag til en bærekraftig tradisjon"


Senterleder Lene Moen,prosjektleder Sissel Pedersen gleder seg til den store klesbyttedagen foto Glenn A.


Raufoss kjøpesenter tar grep for å adressere utfordringen med overskuddsklær gjennom et spennende samarbeid med Naturvernforbundet.


Prosjektleder Sissel Pedersen deler innsikt i dette engasjerende initiativet.


Klassebyttedagen, som arrangeres for fjerde gang i år, er en hjertesak for kjøpesenteret. Dette er en dugnadsinnsats som involverer butikker, senterledelsen og frivillige. Med et mål om å fremme gjenbruk og bærekraft, har arrangementet blitt en suksess som tiltrekker seg deltakere fra hele lokalsamfunnet.


Gjennom samarbeidet med Naturvernforbundet, er klesbyttedagen en del av et nasjonalt initiativ. Deltakere kan levere inn klær og få en kupong per plagg, som de kan bruke til å bytte til seg nye plagg på selve klesbyttedagen, som i år finner sted den 27. april.


Pedersen uttrykker et ønske om å inkludere et bredere utvalg av klær, spesielt herreklær og sko, som tidligere har vært underrepresentert. De tar imot både ytterklær og inneklær, og oppfordrer alle til å bidra til å skape et variert og inkluderende utvalg.


I fjor fikk de inn nesten 300 kuponger, og Pedersen er takknemlig for den positive responsen fra lokalsamfunnet. Hun understreker også at det er en god del frivillige som bidrar til å gjøre arrangementet til en suksess, og at det er en sterk følelse av dugnadsånd på det lille senteret.


Med en stadig økende interesse for gjenbruk og bærekraft, ser Pedersen lyst på fremtiden for klesbyttedagen og lignende arrangementer. Lokalene for årets klesbyttedag er allerede klare, og Pedersen oppfordrer alle interesserte til å delta og bidra til en mer bærekraftig fremtid.


Klesbyttedagen den 27. april åpner klokken 11 på Raufoss kjøpesenter. Det er ingen økonomisk transaksjon involvert - bare ren bytteglede.


Så hvis du har klær i skapet som du ikke lenger bruker, ta dem med deg til Liten Q på Raufoss kjøpesenter og få deg en kupong. Kanskje finner du noe nytt og spennende til garderoben din denne våren.

3 views0 comments

Comentários


bottom of page