top of page
  • pulsenavtoten

Politiet avslutter leteaksjon: Mann i 50-årene funnet i god beholdEtter en intensiv leteaksjon har politiet i Innlandet bekreftet at en mann i 50-årene, som ble meldt savnet fra Øverbymarka i Gjøvik tidligere i dag, er funnet i god behold.


Operasjonsleder Ove Stian Ovrum opplyser til Oppland Arbeiderblad at mannen ble funnet rundt klokka 21.50 torsdag kveld.


De pårørende meldte mannen savnet fra sin bopel, og politiet igangsatte raskt en leteaksjon med både politi og frivillige mannskaper. I tillegg til bakkepersonell ble det også benyttet droner og helikopter i søket etter mannen.


Operasjonsleder Ovrum informerte tidligere på kvelden om den pågående leteaksjonen og uttalte at det var rundt 30-40 personer i aktivitet i det angitte området. Til tross for de utfordrende forholdene, inkludert bratte og glatte stier fortsatte mannskapene ufortrødent med søket.


Alexander Bjørnstad Hagen fra Norsk Folkehjelp Vestre Toten/Gjøvik bekrefter deres deltakelse i leteaksjonen og understreker de utfordrende terrengforholdene. I en melding forklarer han at de måtte jobbe seg gjennom skog og ulendt terreng for å lete etter mannen.


Klokka 21.56 kom den gledelige bekreftelsen også fra meldingstjenesten X om at mannen var funnet i god behold av frivillige mannskaper, og aksjonen var i ferd med å avsluttes.

Med mannen nå trygt lokalisert avsluttes den intense leteaksjonen i Øverbymarka, og politiet takker alle involverte for deres innsats og samarbeid i redningsarbeidet.1 view0 comments

Kommentare


bottom of page