top of page

Politiet igangsatte leteaksjon etter savnet mann på TotenNatt til torsdag startet politiet en stor leteaksjon etter en savnet mann på Reinsvoll i Vestre Toten. Frivillige har blitt kalt ut for å bistå i søket som koordineres fra Bøverbru idrettslags sportshytte.


Store mannskaper deltar i søket, inkludert bakkemannskaper, kjøretøy, helikopter, droner med varmesøkende kamera, og hundepatruljer fra både politiet og Norske Redningshunder. Synlige letemannskaper vil være aktive i og rundt Reinsvoll torsdag morgen.


Operasjonsleder Christian Svarstad hos politiet i Innlandet bekrefter at søket begynte rundt klokken to natt til torsdag. "Vi har drevet på i hele natt," sier Svarstad, og legger til at politihelikopteret nå er ferdig, men dronesøk fortsetter.


Så langt har søket ikke gitt resultater. Røde Kors Hjelpekorps og Norsk Folkehjelp er også med i leteaksjonen. Politiet ber publikum om tips, spesielt siden mannen er relativt tynnkledd og til fots uten tilgang til kjøretøy.


Den savnede er en mann i 50-årene, rundt 180 cm høy, iført blå shorts, hvit T-skjorte og mørk genser. Genseren bar han trolig over den ene armen.


Innsatsleder Arild Engelund forteller at søket fortsetter med full styrke fra Reinsvoll. Rundt 30 personer deltar i søket.


Operasjonsleder Frode Øvreås sier rett etter klokken ni torsdag morgen at søket fortsetter uforminsket, med rotasjon av mannskap og fokus på både fysiske og digitale spor. Politiet innhenter også savnetmelding fra de pårørende.


Politiet oppfordrer alle som har sett noe eller har informasjon om den savnede, til å kontakte dem umiddelbart.

12 views

Comments


bottom of page