top of page
  • pulsenavtoten

Politiet grep inn etter ugrei oppførsel på utested i Gjøvik sentrumMandag ettermiddag måtte politiet i Innlandet tilkalles til et utested i Gjøvik sentrum etter at en mann i 30-årene opptrådte ufint og ugreit overfor andre gjester.


Operasjonsleder Bård Espen Hoft beskrev situasjonen som ubehagelig og forklarte at mannen verken responderte positivt på henvendelser fra betjeningen eller var samarbeidsvillig.


Politiet grep inn og ga mannen et tydelig pålegg om å forlate Gjøvik sentrum umiddelbart og holde seg unna området. "Dersom han følger pålegget, vil det ikke bli nødvendig med noen anmeldelse, og saken vil bli avsluttet," forklarte Hoft. Han la imidlertid til at hvis mannen skulle bryte pålegget og komme tilbake, ville det få konsekvenser.


Foto: Alexander Bryntesen


Kenneth Dalbu, som driver Kaffka i Gjøvik sentrum, bekreftet hendelsen og uttalte at slike episoder heldigvis er sjeldne. "Vi ringer politiet og holder oss på avstand for å ikke eskalere situasjonen," sa Dalbu og la vekt på sikkerheten til både gjester og ansatte. Han roste politiets raske respons og håndtering av situasjonen.0 views0 comments

Comentários


bottom of page