top of page

Skadeverk på Amfi Raufoss: Politiet etterforsker hendelsen


NØDUTGANG: Her har antageligvis gruppe av personer tatt seg inn på sentret. foto: Glenn A


Butikkansatte på Amfi Raufoss fikk en lite hyggelig overraskelse da de oppdaget at det hadde vært gjort skadeverk inne på kjøpesenteret i løpet av helgen. Hendelsen ble rapportert til Innlandet politidistrikt mandag formiddag, og operasjonsleder Bård Einar Hoft bekrefter at det har vært en gruppe personer som har tatt seg inn på senteret etter stengetid.


Ifølge politiet ble det først oppdaget at et brannslokkingsapparat var tømt på utsiden av kjøpesenteret søndag. Etter dette ble det varslet og undersøkt hva som hadde skjedd inne på senteret.


Senterleder på Amfi ønsker ikke å uttale seg om hendelsen, men henviser til politiet.


Politiet har en teori om hvordan vandalene har kommet seg inn i et søndagsstengt kjøpesenter. "Vi tror de har tatt seg inn gjennom en nødutgang," legger Hoft til.

Inne på kjøpesenteret ble det oppdaget at to sofaer var skåret opp og ødelagt. I tillegg var det stoler og annet inventar som var flyttet rundt, samt søppel og griseri spredt på gulvet. Hendelsen fant sted inne i et butikklokale som ikke var i bruk og nå brukes som lager for senteret.


Politiet har allerede opprettet en sak og er i gang med etterforskningen. "Vi har ingen mistenkte så langt, men vi har innhentet elektroniske spor," sier Hoft. Han bekrefter også at det er overvåkningskameraer på senteret som kan ha fanget opp hendelsen, og at film fra disse nå vil bli gransket som en del av etterforskningen.

2 views

Comments


bottom of page