top of page
  • pulsenavtoten

Politiet etterforsker mulig påvirket fører etter tips om bil i grøftaOnsdag kveld mottok politiet et bekymringsfullt tips angående en bil som var parkert i grøfta langs Vardalsvegen øst for Vardal kirke, retning Gjøvik. Ifølge operasjonsleder Ove Stian Ovrum ved politiet i Innlandet var det ingen personskader, men bilen kunne ha pådratt seg noen skader som følge av situasjonen.


Det var en observant tipser som kontaktet politiet, reagerte på føreren som var i nærheten av bilen. Politiet rykket raskt ut og etter undersøkelser ble mistanken bekreftet.


Føreren av bilen, en kvinne i 60-årene, gjennomgikk alkohol- og narkotikatester på stedet. Resultatene viste at alkoholnivået var over tillatt grense, men ikke nok til umiddelbart førerkortbeslag. Derimot ga spyttprøven utslag på tilstedeværelse av andre rusmidler.


Kvinnen ble eskortert til en lege for ytterligere bevissikring, og politiet avventer nå resultatene fra disse prøvene før de eventuelt beslutter å inndra førerkortet.


Bilen forblir foreløpig i grøfta mens politiet fullfører etterforskningen. Ovrum forsikret imidlertid om at bilen ikke utgjør noen hindring for annen trafikk.


Med dette tilfelle minnes alle om viktigheten av å avstå fra kjøring under påvirkning av rusmidler. Politiet oppfordrer allmennheten til å melde fra om lignende situasjoner for å sikre trygghet på veiene.
0 views0 comments

Comments


bottom of page