top of page
  • pulsenavtoten

Permitteringer hos Topro Elektronikk AS i GjøvikTopro Elektronikk AS, et velkjent elektronikkselskap i Gjøvik, har nylig bekreftet at de har permittert flere av sine ansatte. Dette ble bekreftet av daglig leder, Geir Arne Malones, i en uttalelse til avisen Oppland Arbeiderblad.


Permisjonen berører angivelig 15 ansatte ved selskapet. Denne beslutningen kommer som en konsekvens av ulike utfordringer og omstendigheter i markedet.


Topro Elektronikk AS har en lang historie og har vært en del av Gjøviks næringsliv siden 1964, da de startet opp sin produksjon. Selskapet har gjennom årene etablert seg som en viktig aktør innen elektronikkbransjen i regionen.


Permitteringene kan sees som et forsøk på å tilpasse seg markedets behov og sikre selskapets bærekraft på lang sikt. Dette er en vanskelig tid for både selskapet og de ansatte som er berørt av permitteringene.


Det er viktig å merke seg at permitteringer er en midlertidig løsning, og at selskapet fortsatt arbeider for å finne langsiktige løsninger og muligheter for de ansatte. Vi håper at situasjonen vil bedre seg, og at selskapet kan komme styrket ut av denne utfordrende perioden sier daglig leder, Geir Arne Malones.


3 views0 comments

Comments


bottom of page