Har du rester av pasta kan du lage en enkel pastasalat med reker og mango. Sammen med en spicy hvitløksdressing, blir dette raskt en ny favoritt.
Slik gjør du
Trinn 1 Kok pasta etter anvisning på pakningen og avkjøl. Bruk gjerne pasta fra gårsdagens middag.
Trinn 2 Bland sammen ingrediensene til dressingen.
Trinn 3 Kutt agurk og mango i små terninger, og bland med spinat og pasta. Dander over reker og spirer.
antall personer
2 voksne 2 barn
Ingredienser 2 dl Pastaskruer (ferdigkokt)
0.5 stk Mango
100 g Reker
2 dl Babyspinat
0.3 stkAgurk
1 neve Spirer
0.5 dl Lettrømme
1 dl Hvitløk
1 ss Hakkede urter (for eksempel persille, basilikum eller mynte)
3 dråpe Sitronsaft
0.5 ts Sriracha eller chilisaus
1 klype Salt og pepper
Comments