top of page

Påskemorgen gledet Kolbu med kvart million i PostkodelotteriPåskemorgenen brakte glede til fire heldige vinnere i Kolbu, som delte en premie på hele 250 000 kroner. I en spennende vending av flaks, landet søndagens Postkodelotteri-gevinst i postkode 2847 BY, til glede for seks vinnerlodd. To heldige vinnere, med hver sine lodd, vil motta 83 334 kroner hver, mens to andre vinnere med ett lodd hver vil nyte en premie på 41 667 kroner.


Jorun Stiansen fra lotteriet forklarer: "Hver søndag deler vi ut 250 000 kroner i en heldig postkode."


Selv om gleden spredte seg til Kolbu, måtte representantene fra lotteriet, Jorun og Tom Stiansen, dessverre avstå fra å besøke vinnerne denne gangen. Til tross for dette vil vinnerne snart motta sine etterlengtede gullkonvolutter og sjekker i posten. "Vi ser ikke bort fra at det blir en del jubel ved enkelte postkasser i Kolbu i uka som kommer," legger de til.


Det er ikke første gang Kolbu blir trukket ut som en heldig postkode i Postkodelotteriet.

"Jeg reagerte da Kolbu ble trukket ut, for jeg husker godt at jeg har delt ut gevinster til kolbuinger før," sier Jorun Stiansen. Hun minnes en tidligere postkodemillionær i området og nevner at Toten generelt synes å ha vinnerlykke.


Postkodelotteriet, et veldedighetslotteri med formål å støtte SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond, ble etablert i Norge i 2018. Med tillatelse fra Lotteritilsynet kan lotteriet omsette for inntil 360 millioner kroner årlig. "Dersom det er innbyggere i Kolbu som har lodd i Postkodelotteriet, og ikke vil vente i spenning på postbudet, kan de selv sjekke om de er blant vinnerne," oppfordrer Jorun og Tom Stiansen. Vinnere med loddnummer som starter med 2847 BY kan glede seg over en del av denne ukens gevinst.

0 views

Comments


bottom of page