top of page
  • pulsenavtoten

Påskefest på Kauffeldts plass trakk store og små


det var godt oppmøte på Kauffeldts plass lørdag Foto Glenn A.


Gjøvik kommune, i samarbeid med Gjøvik Olympiske Fjellhall, Byen vår Gjøvik, Gjøvik kino & scene, Gjøvik bibliotek og litteraturhus, arrangerte påskefest for både barn og voksne på Kauffeldts plass lørdag.


Ordfører Anne Bjærtnes var også på plass for å åpne arrangementet. foto Glenn A.


Arrangementet ble raskt populært, og plassen foran rådhuset ble fylt opp av både barn og voksne. Den solfylte dagen bidro til den gode stemningen, og selv om det var kø for pølsene, gjorde solen ventetiden litt lettere for noen av foreldrene.


Brannvesenet i Gjøvik med Brannsjefen i spissen var med å serverte pølser hele dagen. foto: Glenn A


Noen av de tøffeste barna utfordret hoppbakken som var satt opp for anledningen og viste frem sine ferdigheter.


Restaurant Eggon på Gjøvik hadde en egen stand der barna kunne prøve lykken på lykkehjulet og vinne gavekort til restauranten.


Ung i Gjøvik hadde også bidratt til arrangementet ved å sette opp spillkonsoller inne på rådhuset, slik at alle kunne få glede av dette tilbudet.


Ung i Gjøvik grillet også smores, det var ett populært tiltak. Foto: Glenn A.


For de som ønsket å avslutte dagen med en tur på kino, samarbeidet arrangementet med Gjøvik kino, som viste filmen "Ghostbusters: Frozen Empire". Inngangsbilletten for denne filmen kostet 100 kr.


Han som var mest populær lørdag var nok Bjørinis. foto: Glenn A.


Alt i alt var det en vellykket påskefest som samlet både små og store til en dag med moro og aktiviteter for hele familien.


10 views0 comments

Commentaires


bottom of page