top of page
  • pulsenavtoten

Over 450 Uten Strøm i Toten-kommunene tirsdag kveldTirsdag kveld er over 450 husstander uten strøm i de to Toten-kommunene. Elvias strømavbruddskart viser at 259 husstander er berørt i Vestre Toten, mens 203 husstander er uten strøm i Østre Toten.


I Gjøvik er det én abonnent som mangler strøm klokken 23:12 tirsdag kveld.

I Vestre Toten ser det ut til at alle strømbruddene er i Raufoss. Ifølge Elvias nettsider er strømbruddet kjent, og deres mannskaper jobber med å løse problemet. Det er totalt 25 strømbrudd i Vestre Toten.


I Østre Toten er det 19 strømbrudd fordelt på flere områder. På Bøverbru er to brudd rapportert, som berører 13 husstander. På Kapp er 12 husstander uten strøm, ni på Skreia, og resten av de berørte husstandene er hovedsakelig i Lena.


Elvia oppdaterte kartet sitt klokken 23:20, og da var antallet berørte husstander i Østre Toten redusert til 52, mens det fortsatt var 259 uten strøm i Vestre Toten. Årsaken til strømbruddene er fortsatt ukjent, ifølge kommunikasjonsrådgiver Cecilie Gregersen i Elvia. Hun forteller at deres mannskaper er ute i felten på Toten og leter etter feilen.


– Vi forsøkte å koble om litt tidligere, men det har ikke løst problemet, sier Gregersen. Hun understreker at de jobber hardt for å finne feilen og håper å få strømmen tilbake så raskt som mulig.


På tidspunktet klokken 23:30 var det regnvær på Raufoss i Vestre Toten, med vind mellom fem og seks sekundmeter, ifølge Yr. Etna Nett rapporterer ingen avbrudd i sine områder, som inkluderer Søndre Land, Nordre Land, Etnedal, og deler av Nord-Aurdal og Gjøvik kommuner.

2 views0 comments

Comments


bottom of page