top of page
  • pulsenavtoten

Offisiell åpning av Vestre Toten storkjøkken og vaskeri på Bøverbru


Lærling Camilla Ekeberg og kjøkkenansatt Anniken Skjerva. Til venstre Camillas datter, Caroline. Foto: Odd Arild Larsen


Onsdag ble det nye storkjøkkenet og vaskeriet på Bøverbru i Vestre Toten offisielt åpnet. Kommunen tar allerede i dag fredag det nye vaskeriet i bruk og planene for matproduksjonen er allerede satt i gang.


Ordfører Tonje Bergum Jahr hadde gleden av å klippe snoren og erklære den nye satsingen Vestre Toten storkjøkken og vaskeri for offisielt åpnet. Dette topp moderne anlegget som ligger på industriområdet mellom Reinsvoll og Bøverbu, er nå klart til å betjene Vestre Toten kommune og eventuelt også nabokommunene.


Etter den offisielle åpningen onsdag ble publikum invitert til åpent hus, hvor de ble ønsket velkommen av stedets to ledere, Ken Bo Larsen og Brit Slåtsveen.


Kjøkkensjef Ken Larsen Foto: Odd Arild Larsen


Larsen, som har erfaring fra hotellkjeden Scandic og offshore-industrien, uttrykte sin optimisme og pågangsmot for den kommende driften.


-"Først vil vi ta i bruk vaskeriet allerede fredag. Det gamle vaskeriet har hatt en del problemer, så det var naturlig å starte opp her," uttalte driftsleder Larsen, og la til at selv om noen utfordringer kan dukke opp underveis, er de klare til å håndtere dem.


Fagansvarlig Brit Slåtsveen delte også planene for storkjøkkenets oppstart i uke 19, etterfulgt av pakkeriet i uke 20. Med ni medarbeidere på storkjøkkenet og tre faste på vaskeriet, har anlegget allerede et solid team på plass for å levere mat til hjemmeboende brukere i Vestre Toten og Østre Toten kommuner.


Brettemaskin Foto: Odd Arild Larsen


Under omvisningen viste Larsen frem de imponerende mulighetene storkjøkkenet har å tilby, og det var tydelig at besøkende allerede ser frem til å nyte resultatene. Med en dedikert stab og topp moderne fasiliteter, ser fremtiden lys ut for Vestre Toten storkjøkken og vaskeri på Bøverbru.


Med store forventninger til den nye arbeidshverdagen, deler kjøkkenansatt Anniken Skjerva sin entusiasme. "Dette er veldig luksus i forhold til det vi har nå. Alt er på ei flate, og store, oversiktlige rom og god lagerplass," sier hun.


Kamilla Ekeberg er kommende lærling hun uttrykker sin begeistring for de veltilpassede lokalene. "Det er kjempeflotte lokaler. Lyst og fint. Og godt tilrettelagt," deler hun.
34 views0 comments

Comments


bottom of page