top of page
  • pulsenavtoten

Obos-laget Raufoss var overlegne mot Skreia i Cupen onsdag


bilde: Marius Mykleset, Raufoss Fotball


Onsdag kveld ble det klart at det ikke var noen jevn kamp på Skreia. Raufoss, et lag fra tre divisjoner over vertene, viste seg å være overlegne fra første spark på ballen. Med et knusende resultat på 8-0 sikret Raufoss seg en imponerende seier og avanserte i cupen.


Allerede etter fire minutter satt James Ampofo inn det første målet for Raufoss, og lagkameraten Ryan Lee Nelson doblet ledelsen ett minutt senere. Med et imponerende angrepsspill og presisjon i avslutningene, var det liten tvil om hvem som dominerte banen.

Etter et kvarter hadde Raufoss allerede sikret seg en firemålsledelse, takket være mål fra både Ampofo og Kebba Badje. Kommentatorene beskrev situasjonen som åpent som en låvedør, med Skreia-forsvaret som sto lamslått i møte med Raufoss' offensive trykk.


James Ampofo fortsatte å imponere og fullførte sitt hat trick med sitt tredje mål, mens Jakob Nyland Ørsahl la til det sjette målet etter en imponerende finte som fikk kommentatorene til å sammenligne ham med en potensiell deltaker i "Skal vi danse".

Selv om andre omgang startet litt mer balansert, fortsatte Raufoss å dominere spillet. Til tross for noen småsjanser for Skreia, var det Raufoss som var nærmest scoringene gjennom hele kampen.


Raufoss avsluttet kampen med ytterligere to mål, og sikret seg dermed en overbevisende seier på 8-0. Med denne seieren går Raufoss videre i cupen med selvtillit og håp om å fortsette sin suksessrike sesong.


Skreia må nå samle seg etter dette nederlaget og fokusere på å forbedre seg i kommende kamper. Til tross for utfordringene de møtte mot et sterkt Raufoss-lag, viser denne kampen at det er rom for vekst og utvikling for vertene.


Med Raufoss' imponerende prestasjon er det tydelig at de er et lag å regne med i årets sesong, mens Skreia må jobbe hardt for å komme tilbake etter denne tøffe kampen.

6 views0 comments

Comments


bottom of page