top of page
  • pulsenavtoten

Nye Amerikanske Eiere Møter Hexagon Ragasco Ansatte etter OppkjøpMandag møtte de ansatte ved Hexagon Ragasco sine nye eiere, amerikanske Worthington Enterprises, etter at oppkjøpet ble kjent forrige torsdag.


President og daglig leder i Worthington Enterprises, Andy Rose, besøkte Raufoss Industripark mandag.


Fortsetter Driften på Raufoss

Etter oppkjøpet har det vært spekulasjoner om eierskiftet ville påvirke Hexagon Ragascos tilstedeværelse på Raufoss. Direktør i Hexagon Ragasco, Skjalg Sylte Stavheim, og Andy Rose kunne bekrefte at driften vil fortsette som vanlig.


– Vi har forsikret de ansatte om at menneskene er vår viktigste ressurs. Vi ser frem til å samarbeide med lokalsamfunnet her på Raufoss, uttalte Rose til Toten Idag.

Med en verdi på over én milliard kroner, vil Hexagon Ragasco få sterke finansielle ressurser fra Worthington Enterprises.


Globalt Krafthus

Hexagon Ragasco har vært ledende på komposittbeholdere, mens Worthington har dominert markedet for stålsylindere. Sammen ønsker de å ta markedet med storm.

– Hexagon er best i verden på det de gjør, og vi har lenge sett opp til dem. Ved å kombinere våre styrker blir vi et globalt krafthus, sier Rose.


Lokalt Samfunnsansvar

Worthington Enterprises, børsnotert i New York, har sitt hovedkontor i Ohio. Rose understreker viktigheten av et godt lokalsamfunn som grunnlag for bedriftens suksess.

Stavheim håper at oppkjøpet vil føre til rekruttering av nye arbeidstakere til kommunen.


– Dette er et viktig steg for samfunnet og industriparken her. Vi trenger flere kvalifiserte mennesker, og med de forholdene vi har her, er det lettere å tiltrekke seg disse, sier Stavheim.


Rose avslutter med å understreke at hvis bedriften lykkes, vil det skape flere jobber og gi mer tilbake til lokalsamfunnet.

3 views0 comments

Comentarios


bottom of page