top of page
  • pulsenavtoten

Nicolai Fosso Fremstad ute resten av sesongen etter kneskadeEn av Raufoss Fotballklubbs mest sentrale spillere, Nicolai Fosso Fremstad, må nå se resten av sesongen fra sidelinjen etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade. Det har vært et trist kapittel for Fremstad, som har vært gjennom en rekke skadeutfordringer denne sesongen.


Supporterklubben 2830 Gul og Svart viste sin støtte til den populære spilleren før første hjemmekamp mot Vålerenga ved å stoppe trafikken i Storgata med et stort banner. Der uttrykte de sin takknemlighet for at Fremstad valgte å bli i klubben fremfor å akseptere tilbud fra andre klubber.


Nicolai Fosso Fremstad forteller at skaden oppstod for to uker siden under en trening, da han landet feil etter et hopp og kneet låste seg. Den påfølgende undersøkelsen avslørte en alvorlig skade som krever kirurgisk inngrep.


Dette er dessverre ikke første gang denne sesongen at Fremstad har vært rammet av skader. Etter å ha kommet tilbake fra en tidligere skade tidlig i mars, ble han igjen satt ut av spill på grunn av en hjernerystelse i kampen mot Ranheim 1. mai. Nå avsluttes sesongen for Fremstad etter bare åtte kamper.


I tillegg til å være en viktig brikke på banen, balanserer Fremstad fotballkarrieren med studier i økonomi. Skaden kommer derfor på et svært ubeleilig tidspunkt, da han må ta opp igjen eksamener som følge av operasjonen.


Fredrik Greve Monsen, sportssjef og daglig leder i Raufoss, uttrykker sin skuffelse over skaden til en av lagets nøkkelspillere.


Sammen med Fremstad må Raufoss også klare seg uten Kebba Badjie, som også er ute med skade, og dette svekker lagets konkurranseevne og treningsmiljø.


Spørsmålet om klubben vil se etter erstatninger når overgangsvinduet åpner, blir møtt med en åpen holdning fra Monsen. Han påpeker at skadene kan føre til endringer i klubbens strategi, men understreker samtidig at det foreløpig ikke er konkrete planer om nyanskaffelser.


For Raufoss Fotballklubb vil veien fremover bli en utfordrende en, med nøkkelspillere ute av spill og behovet for å tilpasse seg for å opprettholde konkurransedyktigheten gjennom sesongen.

6 views0 comments

Comments


bottom of page