top of page
  • pulsenavtoten

Nedleggelse av Hexagon Agility Fuel Solutions Norway AS på RaufossAnsatte ved Hexagon Agility Fuel Solutions Norway AS på Raufoss vil oppleve sine siste arbeidsdager den 31. mai da produksjonen ved bedriften skal flyttes til Tyskland. Dette innebærer at rundt 25 arbeidsplasser vil forsvinne fra Raufoss til våren.


Informasjonen er bekreftet av flere kilder som Oppland Arbeiderblad (OA) har vært i kontakt med.


Styremedlem Sindre Rotevatn kommenterer saken og indikerer at prosessen med nedleggelsen har pågått over en periode.


"Det har vært en prosess som har vart en stund og som fortsatt pågår," sier Rotevatn.


Det er kjent at flyttingen av produksjonen vil finne sted den 31. mai. Til tross for nedleggelsen, har flere ansatte blitt tilbudt muligheten til å fortsette arbeidet i Tyskland, men det er ikke kjent hvor mange som eventuelt har takket ja til dette tilbudet.


Agility Fuel Solutions, en del av Hexagon Ragasco, har sin virksomhet lokalisert i Industriparken på Raufoss. Selskapet er en global leverandør av rene drivstoffløsninger for kommersielle gasskjøretøy og gasstransportløsninger. Deres produktsortiment omfatter lagrings- og leveringssystemer for naturgass, type 4 kompositt naturgassflasker, propan og drivstoffsystemer for naturgass.


Siden oppstarten i 2014 har selskapet hatt en årlig omsetning på over 300 millioner kroner de siste tre regnskapsårene. Driftsresultatet før skatt falt imidlertid fra rundt 27 millioner til underkant av 17 millioner fra 2021 til 2022.

1 view0 comments

Comments


bottom of page