top of page
  • pulsenavtoten

Nammo mottok en anerkjent pris.


foto: glenn A.


Prosjektet THOR-ER fra Nammo ble hedret med en prestisjetung pris under en luftfartsuke i Washington DC torsdag kveld.


Nammo ble tildelt Laureate Award under arrangementet, noe som ifølge en uttalelse fra selskapet er en høyt verdsatt anerkjennelse. Blant de øvrige prisvinnerne på arrangementet var store navn som Lockhead Martin, SpaceX og Northrop Grunman, som alle regnes blant de fremste aktørene i bransjen.


Prisene ble utdelt innen ulike kategorier, inkludert privat luftfart, romteknologi og forsvarsindustri, og Nammo vant pris i den sistnevnte kategorien.


– Dette betyr mye for oss. Det er en anerkjennelse av den ekspertisen og dyktigheten vi besitter hos Nammo. Sammenlignet med andre store aktører i bransjen, er vi et relativt lite selskap. Dette bør være en kilde til stolthet for alle Nammo-ansatte og gi inspirasjon til fremtidig arbeid, uttalte Stein Erik Nodeland, direktør for romfartsavdelingen hos Nammo.


Foto: Glenn A.


Erland Ørbekk, rakettforsker og direktør for utvikling og teknologi hos Nammo, betoner at denne anerkjennelsen er et resultat av kollektiv innsats og samarbeid.


"I pressemeldingen uttrykte han tilfredshet med at teknologien endelig har vist seg anvendelig i raketter for fremtiden. Dette anser han som svært positivt, og han påpeker at det har vært et omfattende internasjonalt samarbeid bak arbeidet.


Han fremhevet at prosjektet har involvert team fra USA, Kina og Norge."2 views0 comments

Commentaires


bottom of page