top of page

Musikkurs med Julie Buflod Torp på Fyrverkeriet Ungdomshus


Julie Buflod Torp. Foto: Alexander Bryntesen


Julie Buflod Torp, kjent for musikkprosjektet "Jul i ett", Vi satte oss ned for og ta en for å ta en prat om et spennende musikkurs hun skal holde på Fyrverkeriet Ungdomshus i uke 27. Kurset, som går over første, andre, fjerde og femte juli, er rettet mot ungdommer i alderen 13-18 år.


Julie som opprinnelig er fra Hurdal, men nå bosatt på Gjøvik,forteller att dette er noe hun selv ønsker å tilby basert på sine erfaringer som musiker og låtskriver. Hun har en solid bakgrunn med et årsstudie i låtskriving og en bachelor i sang.


På kurset vil deltakerne få lære å skrive og produsere musikk. Julie understreket viktigheten av motivasjon og interesse for musikk, og oppfordret alle interesserte til å melde seg på. Kurset er en flott mulighet for ungdommer som ønsker å utvikle seg innen musikk,


For påmelding og mer informasjon om kurset, kan interesserte besøke Vestre Toten kommunes sider for Fyrverkeriet Ungdomshus og søke opp sommerens workshops. Antall plasser er begrenset, så det lønner seg å være tidlig ute.


Dette er en unik sjanse for unge musikkinteresserte til å lære av en erfaren musiker og få muligheten til å skape sin egen musikk.1 view

Comments


bottom of page