top of page
  • pulsenavtoten

"Musikalsk Mestring og Fellesskap hos Bøverbru Musikkforening"


Bilde Alexander Bryntesen.


Søndagen ble fylt med hjertevarm musikk da Bøverbru Musikkforening arrangerte en minneverdig ønskekonsert, der publikum fikk oppleve en unik musikalsk reise skreddersydd etter deres egne ønsker.


Konserten, som viste et imponerende spekter av musikalske stykker, var et resultat av felles innsats og engasjement fra medlemmene i musikkforeningen.


"Vi ønsket å skape en konsert der alle kunne bidra med sine favorittlåter," forklarer leder Bjarne Fremstad.


Med en variabel besetning, som typisk består av rundt 15-16 musikere, understreker konserten det sterke samholdet som preger foreningen.


Felleskapet blomstrer gjennom jevnlige øvelser hver mandag kveld, og har skapt en trygg og inkluderende atmosfære blant medlemmene. "Det sosiale aspektet er svært viktig for oss. Vi ønsker at alle skal føle seg velkomne og inkludert," sier lederen.


Bøverbru Musikkforening ser nå fremover og håper å gjøre ønskekonserten til en fast tradisjon som engasjerer hele lokalsamfunnet i musikkens magi. Med en lidenskap for musikk og et sterkt fellesskap i ryggen, ser de lyst på fremtiden og gleder seg til å fortsette å spre glede gjennom musikken.

1 view0 comments

Comments


bottom of page