top of page
  • pulsenavtoten

Mann i 70-årene påkjørt i gangfelt sør for Gjøvik sentrumEn tragisk hendelse utspilte seg fredag ettermiddag da en mann i 70-årene ble påkjørt i et gangfelt sør for Gjøvik sentrum. Politiet mottok melding om ulykken like før halv to fredag ettermiddag.


Ifølge rapporter var det en bil som kjørte på mannen mens han befant seg i gangfeltet. Mannen ble raskt fraktet til Gjøvik sykehus, hvor han er bosatt.


Operasjonsleder Bård Einar Hoft hos politiet i Innlandet uttalte rett før klokken to at skadegraden er ukjent.


Ulykken fant sted i krysset mellom Østre Totenveg, Minnesundvegen og Sommerovegen, sør for Gjøvik sentrum. Politiet arbeider nå med å klarlegge hendelsesforløpet, og det vil bli åpnet sak i sakens anledning.


"Vi oppretter sak på rutinemessig måte. Etterforskningen vil avdekke i hvilken grad sjåføren utviste aktsomhet," uttaler Hoft.


Ved tiden OA snakket med politiet, hadde det ennå ikke blitt tatt stilling til om førerkortet til føreren skulle inndras. Imidlertid, rett før halv tre, rapporterte X at føreren er en mann i 20-årene, siktet for brudd på vegtrafikklovens paragraf 3, og at politiet hadde inndratt førerkortet hans.


Angående skadeomfanget til fotgjengeren som ble påkjørt, var det ikke klart ved OA sin rapportering, men Hoft informerte om at mannen var ved bevissthet gjennom hele hendelsen. Han ble raskt fraktet til Gjøvik sykehus for videre behandling.1 view0 comments

Comments


bottom of page