top of page
  • pulsenavtoten

Mann i 20-årene knivstukket i Gjøvik-leilighet.Ung mann i 20-årene ble søndag morgen knivstukket i hånden i en leilighet på Gjøvik. Politiet ble varslet om den alvorlige hendelsen klokken 5.16, og en annen mann i samme aldersgruppe er pågrepet i forbindelse med det som trolig er en voldsepisode.


Operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder fra Innlandet politidistrikt bekrefter at både den pågrepne og offeret er menn i 20-årene og ikke tidligere kjent av politiet. Hendelsen skal ha funnet sted i Strandgata på Gjøvik, ifølge politiets uttalelser.


Den skadede mannen ble raskt sendt til sykehus for behandling av skader i den ene hånden, selv om omfanget av skadene fortsatt ikke er fullstendig kjent. Von Obstfelder forsikrer om at den skadede får nødvendig medisinsk oppfølging ved sykehuset på Gjøvik.Kan være relatert


Både den pågrepne og den skadede er lokale innbyggere i 20-årene. Politiet undersøker nå om denne hendelsen kan ha en tilknytning til en tidligere rapportert episode samme natt.


Klokken 3.56 ble politiet varslet om et forsøk på knivstikking i sentrum, der to personer unnslapp uskadd.
"Etterforskningen får vise om det er noe sammenheng. Det vet vi ikke ennå," sier operasjonslederen.
3 views0 comments

Comentarios


bottom of page