top of page

Mann fra Toten pågrepet for flere forhold under festivalNatt til lørdag måtte en mann i 20-årene fra Toten tilbringe natten i politiarresten etter å ha blitt anmeldt for flere forhold på 2830-festivalen på Raufoss. Politiet opplyser at mannen oppførte seg utagerende og truet vektere og andre på stedet, noe som førte til at han ble pågrepet for ordensforstyrrelse like før klokka 02:00.


I tillegg til ordensforstyrrelsen, er mannen anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann, kjøring uten gyldig førerkort, og kjøring i påvirket tilstand. Politiets operasjonsleder, Haagen Løvseth, fortalte til Oppland Arbeiderblad (OA) lørdag morgen at alle disse forholdene sannsynligvis skjedde i samme situasjon, og at funn på stedet gir grunn til mistanke om ruspåvirket kjøring.


Mannen ble kjørt til arresten i Hamar og forventes å bli sluppet ut senere på lørdagen. "Han sitter her til han er edru. Deretter vil han bli avhørt, og antakelig sluppet ut igjen ut fra den paragrafen han er arrestert for," sa Løvseth.

1 view

Comments


bottom of page