top of page
  • pulsenavtoten

Mange båteiere i Innlandet slurver med vedlikeholdet før båtsesongenMed sommeren rett rundt hjørnet og båtsesongen i gang, er det avgjørende å sikre at båten er i god stand før den tas i bruk. Dessverre viser det seg at mange båteiere i Innlandet ikke tar dette ansvaret på alvor.


En undersøkelse avslører at båteiere i denne regionen kommer dårligst ut når det gjelder vedlikehold av båter i hele Norge.


Marius Anfinsen, en forsikringsekspert for båt og bil, forklarer at hele 25% av båteierne i Innlandet sjelden eller aldri prioriterer vedlikehold av båtene sine.


Dette står i sterk kontrast til fylker som Agder og Vestfold, hvor kun en liten prosentandel av båteierne neglisjerer vedlikeholdet.


Vedlikehold er ikke bare viktig for sikkerheten til mannskapet om bord, men også for å opprettholde verdien på båten over tid.


Selv om mange båteiere i Innlandet overlater vedlikeholdet til verksteder, er det fortsatt en betydelig andel som unnlater å gjennomføre selv de mest grunnleggende sjekkene.


Det anbefales at båteiere selv utfører enkle vedlikeholdsoppgaver, som å sjekke tettheten i skroget og tilstanden til viktige komponenter som bunnventiler, tennplugger, motorolje og batterier.

0 views0 comments

Comments


bottom of page