top of page

Kylling med tomat og feta



Ovnstekt kylling med tomat og feta er nydelig på smak. Mens fetaosten gir salt og konsistens, bringer pinjekjerner med seg deilig krønsj.


Slik gjør du

Trinn 1 Sett ovnen på 180 grader. Kutt løk og varm en panne med 1 ss olje. Stek løken myk på medium varme.

Trinn 2 Tilsett hakkede tomater og hvitløk til pannen. Dryss over salt og pepper og la småkoke i 15 minutter. Bland inn smør og resten av oljen.

Trinn 3 Ha løk - og tomatblandingen i en ildfast form. Legg kyllinglår på toppen og cherrytomatene mellom kyllingen. Smuldre fetaosten og strø den over sammen med pinjekjerner.

Trinn 4 Sett formen inn i ovnen og stek i cirka 1 time til kyllingen er gjennomstekt. Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 5 Dryss over hakket bladpersille og server med ris.


Velg antall personer 2 voksne 2 barn

Ingredienser 4 stk Kyllinglår

1 pose Pinjekjerner

1 stk Løk

1 kurv Cherrytomater

400 g Hakkede tomater

1 fedd Hvitløk

1 Fetaost

1 neve Bladpersille (til servering)

1 poseRis (til servering)

1 klype Salt og pepper

4 ss Olivenolje

2 ss Smør



0 views

Recent Posts

See All
bottom of page