top of page
  • pulsenavtoten

Kvinne i 60-årene mistenkt for kjøring i påvirket tilstand to dager på radIgjen har en kvinne i 60-årene kommet i politiets søkelys etter en kjøretur som endte i et trafikkuhell langs Vardalsvegen i Gjøvik sent torsdag kveld. Dette er den andre hendelsen på to dager der kvinnen mistenkes for å ha kjørt bil i påvirket tilstand.


Politiet mottok melding om et mindre trafikkuhell og reagerte på førerens oppførsel. Ved ankomst bekreftet politiet mistanken om rus, og kvinnen ble tatt med til lege for bevisinnsamling.


Den bemerkelsesverdige likheten med en hendelse som fant sted dagen før, onsdag kveld, er slående. Også da politiet blei kontaktet etter at kvinnen i 60-årene hadde kjørt av veien langs Vardalsvegen i Gjøvik. På begge dager mistenkes hun for å ha kjørt under påvirkning av rusmidler, og begge ganger ble hun heldigvis stoppet av politiet før det oppstod alvorligere konsekvenser.


Etter hendelsen onsdag fikk kvinnen førerkortet sitt beslaglagt. Torsdag blir hun også anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.


"Ja, det stemmer. Førerkortet ble beslaglagt etter kjøringen onsdag," bekrefter operasjonsleder Bård Einar Hoft hos politiet i Innlandet.1 view0 comments

Comentários


bottom of page